מתכון אורז סיני | השף הלבן

אורז סיני

מנת אורז פלפלים, גמבה ופטריות, תוספת קלה להכנה ומשביעה לצד כל מנה בשרית או כמנה צמחונית בפני עצמה

מאת: סיגלית קהל
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז סיני

המרכיבים ל 6-7 מנות:

  • 2 פלפל אדום
  • 2 בצלים
  • 4 שיני שום
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 1 וחצי קופסה פטריות
  • 2 כוסות אורז

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את האורז ומייבשים.

  • 02.

     חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים בסיר להזהבה בהירה, מוסיפים למחבת את הגמבה האדומה. מערבבים, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מוסיפים שום כתוש ובסוף את האורז. שופכים לסיר את המים החמים.

  • 03.

    מתבלים - פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק.

  • 04.

    מבשלים עד שהמים מתאדים, סוגרים את הסיר ומשאירים לעוד 3 דקות ללא אש.  

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(209)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.