מתכון אורז בן גוריון | השף הלבן

אורז בן גוריון

תוספת מהירה וקלה להכנה

מאת: סתיו שושן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז בן גוריון

המרכיבים ל 7 מנות בינוניות:

  • פתיתים בצורת אורז
  • שמן
  • מלח
  • מים רותחים
  • בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים בצל ומטגנים עד להזהבה כשהבצל מוזהב מוסיפים לו אורז בן גוריון ומנמיכים את האש.

  • 02.

    משאירים את זה ככה 2 דקות ואז מוסיפים מים ככמות כוסות האורז בן גוריון (2 כוסות אורז 2כוסות מים)

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    הרבה מלח פלפל.

  • 04.

    מנמיכיםאת האש במעט ומכסים את הסיר.

  • 05.

    לאחר 3 דק' מכבים את האש עד שנספגים המים.

הכנת? כאן מדרגים
(302)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.