מתכון תותים מקורמלים חמים על גלידה | השף הלבן

תותים מקורמלים חמים על גלידה

תותים מקורמלים חמים על גלידה, קינוח רומנטי ומיוחד לעונת התותים בחורף

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תותים מקורמלים חמים על גלידה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • <P>
  • מצרכים:</P>
  • <P>2 סלסלות תותים אדומים
  • 70 גרם סוכר לבן
  • 3 כפות סוכר חום דמררה
  • ליקר רימונים
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • גלידה לפי טעם אישי
  • </P>

הוראות הכנה:

  • 01.

    הוראות הכנה:

  • 02.

    מרחיקים את שורש התות וחותכים לרבעים.

  • 03.

    במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את סוכר הדמררה והסוכר הלבן. מערבבים דקה ומוסיפים את התותים.

  • 04.

    בוחשים היטב עד ריכוך קל של התותים וקבלת גוון מעט חום.

  • 05.

    מוסיפים את הקינמון, הוניל והליקר, מטגנים לעוד כמה דקות על חום נמוך.

  • 06.

    את הגלידה מחלקים לכוס אישית ומעל יוצקים מהתותים החמים, מעטרים במקל קינמון טרי ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(104)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.