קרמבו וניל מצופה שוקולד – מתכון לקינוח קרמבו קר | השף הלבן

קרמבו וניל מצופה שוקולד – מתכון קל שלב אחרי שלב

קרמבו קר שמכינים בדקות וקוצרים קריאות התפעלות. הפינוק שיעשה לכם את הסתיו!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרמבו וניל מצופה שוקולד - מתכון קל שלב אחרי שלב
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 10:

150 גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כפית גדושה דבש
  • 10 עוגיות ביסקוויט עגולות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 32% "השף הלבן"
לציפוי:
  • 150 גרם שוקולד מריר מומס
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת להקצפת קרם הוניל לקצפת יציבה.

  • 02.

    מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים קרם על כל עוגיה.

  • 03.

    מעבירים את העוגיות המזולפות למקפיא ל-3 שעות לפחות.

  • 04.

    ממיסים במיקרו (במקטעים של 30 שניות) את השוקולד. מוסיפים שמן ודבש ומערבבים לקרם חלק ונוזלי. יוצקים את השוקולד על העוגיות המזולפות שיצאו מהמקפיא עד למראה קרמבו מצופה.

  • 05.

    מגישים קפוא או חצי קפוא (מומלץ להוציא מהמקפיא  15 דקת לפני ההגשה).

הכנת? כאן מדרגים
(15)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.