קינוח כוסות טבעוני - קרם קוקוס עם פירורים | השף הלבן

קינוח שכבות בכוס עם קרם קוקוס-שקדים והפתעות

קינוח טבעוני מפנק במיוחד

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות בכוס עם קרם קוקוס-שקדים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 4 בננות
  • 1 כוס פירורי עוגיות
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 25 גרם שוקולד מריר מרוסק
לקרם קוקוס:
  • 2 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/2 גביע מעדן סויה BIO "תנובה"
  • להגשה: מייפל אמיתי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים קרם קוקוס שקדים: מחממים 1/2 1 כוסות משקה קוקוס שקדים וסוכר לסף רתיחה. טורפים 1/2 כוס משקה עם קורנפלור ומוסיפים למשקה החם. טורפים וממשיכים לבשל עד שמסמיך. מצננים לחלוטין וטורפים את המעדן לתערובת.

  • 02.

    מערבבים פירורי עוגיות, קוקוס ושוקולד. מחצית הכמות מחלקים בין 6 כוסות. מוסיפים לכל כוס 2 כפות קרם קוקוס שקדים ועליו שוב פירורים, קרם ועליו בננות (אם נותרים פירורים מפזרים מעט על הבננות). על הכל מזלפים מעט מייפל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)