פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער | השף הלבן

פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער

לפני כמה שנים, כולם הכינו ריבועי יוגורט קפואים עם פירות. אז יש לנו את הגרסה החדשה של המתכון: נגיסי יוגורט קפואים עם פירות יער, שאפשר להכין יחד עם הילדים!

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל20-25 יחידות:

  • 2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
  • ½ שקית (150 גרם) פירות יער קפואים "סנפרוסט"
  • 1 כף דבש
לקישוט:
  • 50 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט"
גודל תבנית: תבנית שטוחה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד

  • 02.

    מעבירים את התערובת לשקית זיפלוק או שקית זילוף, יוצרים פתח בקצה ומזלפים עיגולים בינוניים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 03.

    מקשטים את העיגולים עם פירות יער ומעבירים להקפאה עד להגשה

  • 04.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: רוצים להכין גרסת פרווה/טבעונית למתכון? החליפו את היוגורט במעדן סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE

הכנת? כאן מדרגים
(7)