פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער
לפני כמה שנים, כולם הכינו ריבועי יוגורט קפואים עם פירות. אז יש לנו את הגרסה החדשה של המתכון: נגיסי יוגורט קפואים עם פירות יער, שאפשר להכין יחד עם הילדים!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל20-25 יחידות:
- 2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
- ½ שקית (150 גרם) פירות יער קפואים "סנפרוסט"
- 1 כף דבש
לקישוט:
- 50 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט"
גודל תבנית: תבנית שטוחה
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד
-
02.
מעבירים את התערובת לשקית זיפלוק או שקית זילוף, יוצרים פתח בקצה ומזלפים עיגולים בינוניים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
-
03.
מקשטים את העיגולים עם פירות יער ומעבירים להקפאה עד להגשה
-
04.
בתאבון!
הידעת?
טיפ: רוצים להכין גרסת פרווה/טבעונית למתכון? החליפו את היוגורט במעדן סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
הכנת? כאן מדרגים