פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער | השף הלבן

פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער

לפני כמה שנים, כולם הכינו ריבועי יוגורט קפואים עם פירות. אז יש לנו את הגרסה החדשה של המתכון: נגיסי יוגורט קפואים עם פירות יער, שאפשר להכין יחד עם הילדים!

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרוזן בייטס – נגיסים קפואים של יוגורט ופירות יער
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 20-25 יחידות:

  • 2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
  • ½ שקית (150 גרם) פירות יער קפואים "סנפרוסט"
  • 1 כף דבש
לקישוט:
  • 50 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט"
גודל תבנית: תבנית שטוחה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד

  • 02.

    מעבירים את התערובת לשקית זיפלוק או שקית זילוף, יוצרים פתח בקצה ומזלפים עיגולים בינוניים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 03.

    מקשטים את העיגולים עם פירות יער ומעבירים להקפאה עד להגשה

  • 04.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: רוצים להכין גרסת פרווה/טבעונית למתכון? החליפו את היוגורט במעדן סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.