מרציפן תמרים לח
מרציפן בהכנה ביתית מהירה וטעימה
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 10:
- כוס וחצי סוכר
- 1 כף מיץ לימון טרי
- 330 גרם שקדים קלופים וטחונים דק במעבד מזון
- חופן תמרים לחים חתוכים לרצועות דקות לאורך
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים לסיר את הסוכר ומעל יוצקים קצת פחות מ-3/4 כוס מים ולימון.
-
02.
מרתיחים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-8-10 דקות עד שמתקבל סירופ.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים אל הסיר את השקדים המרוסקים ומערבבים היטב.
-
04.
מסירים מן האש ומצננים. מערבבים מעט.
-
05.
מרטיבים את האצבעות קלות ויוצרים מהתערובת כדורים שטוחים ומהודקים.
-
06.
מעבירים את הכדורים למגש. מעטרים כל כדור ב-2-3 רצועות תמר שדחוסות מעט לתוך המרציפן.
הכנת? כאן מדרגים