מתכון מרציפן תמרים לח | השף הלבן

מרציפן תמרים לח

מרציפן בהכנה ביתית מהירה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרציפן תמרים לח

המרכיבים למנות 10:

  • כוס וחצי סוכר
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 330 גרם שקדים קלופים וטחונים דק במעבד מזון
  • חופן תמרים לחים חתוכים לרצועות דקות לאורך

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים לסיר את הסוכר ומעל יוצקים קצת פחות מ-3/4 כוס מים ולימון.

  • 02.

    מרתיחים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-8-10 דקות עד שמתקבל סירופ.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מוסיפים אל הסיר את השקדים המרוסקים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מסירים מן האש ומצננים. מערבבים מעט.

  • 05.

    מרטיבים את האצבעות קלות ויוצרים מהתערובת כדורים שטוחים ומהודקים.

  • 06.

    מעבירים את הכדורים למגש. מעטרים כל כדור ב-2-3 רצועות תמר שדחוסות מעט לתוך המרציפן.

הכנת? כאן מדרגים
(45)