מתכון מרציפן תמרים לח | השף הלבן

מרציפן תמרים לח

מרציפן בהכנה ביתית מהירה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרציפן תמרים לח

המרכיבים ל מנות 10:

  • כוס וחצי סוכר
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 330 גרם שקדים קלופים וטחונים דק במעבד מזון
  • חופן תמרים לחים חתוכים לרצועות דקות לאורך

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים לסיר את הסוכר ומעל יוצקים קצת פחות מ-3/4 כוס מים ולימון.

  • 02.

    מרתיחים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-8-10 דקות עד שמתקבל סירופ.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מוסיפים אל הסיר את השקדים המרוסקים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מסירים מן האש ומצננים. מערבבים מעט.

  • 05.

    מרטיבים את האצבעות קלות ויוצרים מהתערובת כדורים שטוחים ומהודקים.

  • 06.

    מעבירים את הכדורים למגש. מעטרים כל כדור ב-2-3 רצועות תמר שדחוסות מעט לתוך המרציפן.

הכנת? כאן מדרגים
(45)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.