מתכון מעדן טפיוקה | השף הלבן

מעדן טפיוקה

מעדן טפיוקה, קינוח נפלא ומעניין בפה, ניתן לשלב עם פירות טריים

מאת: עורך השף הלבן
קלה רמת מיומנות
מעדן טפיוקה

המרכיבים ל 8-6:

  • 1 כוס פניני טפיוקה [להשיג בחנויות טבע]
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 כוסות מים
  • 1 כפית תמצית מי ורדים
להגשה:
  • כ-8 כפות שימורי קרם קוקוס [שימו לב לא חלב קוקוס, אלא קרם]
  • 4 קיווי, קלופים ופרוסים[או פרי אחר לבחירה]

הוראות הכנה:

  • 01.

    1,שמים בסיר את פניני הטיוקה, הסוכר המים.

  • 02.

    מבשלים מעל להבה בינונית נמוכה ,תוך ערבוב כ-10 דקות,עד שפניני הטפיוקה רכות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

     מוסיפים את תמצית הוורדים, מסירים מהכיריים ומצננים קצת.

  • 04.

    יוצקים לכוסות [או לקעריות] הגשה אישית.

  • 05.

    מכסים ומאחסנים במקרר עד להתייצבות,כשעה וחצי.

  • 06.

    ההגשה: יוצקים מעט קרם קוקוס, מעטרים בקיווי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(333)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.