כדורי טירמיסו
טירמיסו, אבל קצת אחרת! קבלו את הגרסה המפתיעה מהטיקטוק שהופכת את הקינוח האהוב לכדורים

המרכיבים ל 15 יחידות:
- 3/4 חבילה (150 גרם) בישקוטים
- 1 מכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן
- 50 גרם אבקת סוכר
- כף קפה מגורען
- כף תמצית וניל איכותית
- כף ליקר אמרטו
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים במיקרו את גבינת המסקרפונה כ-40 שניות עד לריכוך הגבינה.
-
02.
מוסיפים לקפה המגורען שתי כפות מים חמים ומערבבים.
-
03.
מעבירים את הגבינה לקערה ומוסיפים את תערובת הקפה, אבקת הסוכר, תמצית הניל, ליקר האמרטו וקורט מלח. טורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. (אם התערובת סמיכה מידי מוסיפים כף שמנת מתוקה)
-
04.
טוחנים את עוגיות הבישקוטים עד לקבלת תערובת פירורית.
-
05.
מוסיפים את הבישקוטים לתערובת, מערבבים ומעבירים להקפאה לחצי שעה.
-
06.
לאחר שהתערובת התקררה, מכדררים לכדורים, טובלים בשוקולד חלב מומס, מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים. בתאבון!