מתכון טרפלס שוקולד | השף הלבן

טרפלס שוקולד

טרפלס שוקולד

מאת: ליאת רוטר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טרפלס שוקולד

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות ברנדי
  • 1 כף קקאו
  • 2 חלמונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסיםאת השוקולד והחמאה יחדיו מעל סיר מים רותחים.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת המתוקה, כל זאת מעל להבה נמוכה.

  • 03.

    לאחר שהכל נמס, מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל, הקקאו והברנדי ומערבבים היטב.

  • 04.

    לאחר שהמסה התקררה מוסיפים את החלמונים ומבליעים אותם אחד אחד.

  • 05.

    מקפיאים את המסה. ניתן לשים את השוקולד בתבנית מיוחדת לטרפל ולאחר ההקפאה לטבול אותם בקקאו, לעצלנים שביננו ניתן לשפוך את המסה לתבנית שטוחה ולפזר מעט קקאו מעל.

  • 06.

    חותכים לחתיכות קטנות ומגישים.

  • 07.

    ניתן להוסיף למסה אגוזים, פירות יער או פולי קפה לפני ההקפאה.

הכנת? כאן מדרגים
(37)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.