טראפלס שוקולד בציפוי שוקולד ושקדים
הגרסה המשודרגת והמתוחכת של כדורי שוקולד: מתכון להכנת טראפלס מושחתים וטעימים בציפוי שוקולד מריר ובקישוט שקדים קצוצים ושוקולד מגורר או אבקת קקאו
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 טראפלס:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 25 מ"ל ברנדי או ליקר אגוזים
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
לקישוט:
- שקדים קלויים קצוצים
- שוקולד מגורר או אבקת קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר.
-
02.
מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
-
03.
מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
-
04.
מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
-
05.
טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו.
-
06.
שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים