מתכון טראפלס שוקולד בציפוי שוקולד ושקדים | השף הלבן

טראפלס שוקולד בציפוי שוקולד ושקדים

הגרסה המשודרגת והמתוחכת של כדורי שוקולד: מתכון להכנת טראפלס מושחתים וטעימים בציפוי שוקולד מריר ובקישוט שקדים קצוצים ושוקולד מגורר או אבקת קקאו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד בציפוי שוקולד ושקדים

המרכיבים ל30 טראפלס:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 25 מ"ל ברנדי או ליקר אגוזים
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
לקישוט:
  • שקדים קלויים קצוצים
  • שוקולד מגורר או אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר.

  • 02.

    מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.

  • 03.

    מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.

  • 04.

    מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.

  • 05.

    טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו.

  • 06.

    שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)