טילון אלפחורס ביתי
אם לא יצא לכם להכין עד היום טילון ביתי, זה הזמן! קבלו מתכון מושלם של רון יוחננוב לטילון אלפחורס שמכינים בקלי קלות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 12 יחידות:
- 12 גביעי גלידה
- 1 מיכל (502 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- חצי פחית (200 גרם) חלב מרוכז
- 3 כפות ריבת חלב
- 2 כפות קוקוס / קוקוס קלוי
לקישוט:
- 12 עוגיות אלפחורס מוכנות
- קוקוס קלוי
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב.
-
02.
מקפלים פנימה בעדינות את החלב המרוכז וריבת החלב עם הקוקס הקלוי.
-
03.
ממלאים את הגביעים בעזרת שקית זילוף.
-
04.
מקשטים את הגבעים בעוגיות אלפחורס ושבבים של קוקוס קלוי ומעבירים ללילה להקפאה לפני ההגשה.
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים