מתכון לטילון ביתי - טילון אלפחורס - רון יוחננוב | השף הלבן

טילון אלפחורס ביתי

אם לא יצא לכם להכין עד היום טילון ביתי, זה הזמן! קבלו מתכון מושלם של רון יוחננוב לטילון אלפחורס שמכינים בקלי קלות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לטילון אלפחורס ביתי
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 12 גביעי גלידה
  • 1 מיכל (502 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • חצי פחית (200 גרם) חלב מרוכז
  • 3 כפות ריבת חלב
  • 2 כפות קוקוס / קוקוס קלוי
לקישוט:
  • 12 עוגיות אלפחורס מוכנות
  • קוקוס קלוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב.

  • 02.

    מקפלים פנימה בעדינות את החלב המרוכז וריבת החלב עם הקוקס הקלוי.

  • 03.

    ממלאים את הגביעים בעזרת שקית זילוף.

  • 04.

    מקשטים את הגבעים בעוגיות אלפחורס ושבבים של קוקוס קלוי ומעבירים ללילה להקפאה לפני ההגשה.

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.