מתכון לגלידה של יונית צוקרמן | השף הלבן

הגלידה של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון נהדר לגלידה בייתית

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
הגלידה של יונית צוקרמן
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל6-8:

  • 3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38% בטעם שוקולד "השף הלבן"
  • 1 פחית חלב ממותק מרוכז
  • תוספות לבחירה (קוקוס קלוי, שוקולד נוטלה, שבבי שוקולד ,שברי עוגיות אוראו,אגוזי מלך, פירות.)
גודל תבנית: תבנית מלבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים בתוך קערת המיקסר עם וו בלון:3 מיכלים שמנת מתוקה בטעם שוקולד (סהכ 750 ).

  • 02.

    להקציף כמה דק עד שמתקבל קרם ואז לשפוך פנימה פחית חלב מרוכז 400 מיל׳ ולהמשיך להקציף עד התייצבות.

  • 03.

    להוסיף מה שאוהבים ולערבב ידנית ולערבב.

  • 04.

    להעביר לקופסת הקפאה אטומה.

  • 05.

    להכניס להקפאה כ-4 שעות לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)