קינוחי גלילי קדאיף במילוי קצפת וניל | השף הלבן

גלילי קדאיף במילוי קרם וניל קפוא

פריך ומתפצפץ מבחוץ, קרמי, קריר ומתוק מבפנים – גלילי קדאיף שבתוכן גלידה וניל (שמכינים לבד משמנת השף הלבן) הולכים להיות הלהיט הבא שלכם

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילי קדאיף במילוי וניל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

  • 200 גרם אטריות קדאיף מופשרות לפי הוראות היצרן
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
למילוי:
  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32-38% "השף הלבן"
  • 1/2 1 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה אטריות חמאה וסוכר - מפרידים בעזרת האצבעות בין האטריות כך שכולן יהיו מצופות חמאה ואבקת סוכר.

  • 02.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים גלילי מתכת או קונוסים ממתכת המיועדים לאפיה. מומלץ לעטוף אותם בנייר אפיה. אם אין גלילי מתכת ייעודיים, מגלגלים נייר כסף ליצירת צינור בעובי 2-3 ס"מ.

  • 03.

    מלפפים אטריות סביב צינורות המתכת ומניחים בתבנית. אופים כ-15 דקות עד שהאטריות מזהיבות ויבשות. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר והוניל, מעבירים לשקית זילוף וממלאים את צינורות הקדאיף. מקפיאים שעתיים לפחות. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.