מתכון גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן | השף הלבן

גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן

גלידה לפסח

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 2 שמנת מתוקה של השף הלבן 38%
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 1 כוסות של נשיקות מרנג לבנות מפוררות לפרורים קטנים
  • 1/2 כוס פקאנים מסוכרים שבורים לחתיכות קטנות
  • 3/4 כוס נטיפי שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים שוקולד לבן במיקרו ומצננים.

  • 02.

    מקציפים בקערה 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר לקצף יציב.

  • 03.

    מוסיפים בעדינות את השוקולד המומס ומקפלים.

  • 04.

    מוסיפים את נשיקות המרנג ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים את הפקאנים ונטיפי השוקולד המריר ומערבבים שוב.

  • 06.

    מוזגים לתבנית/ קופסא עם מכסה ומכניסים למקפיא להקפאה.

הכנת? כאן מדרגים
(50)