גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן
גלידה לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 15 מנות:
- 150 גרם שוקולד לבן
- 2 שמנת מתוקה של השף הלבן 38%
- 3 כפות סוכר
- 1/2 1 כוסות של נשיקות מרנג לבנות מפוררות לפרורים קטנים
- 1/2 כוס פקאנים מסוכרים שבורים לחתיכות קטנות
- 3/4 כוס נטיפי שוקולד מריר
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים שוקולד לבן במיקרו ומצננים.
-
02.
מקציפים בקערה 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר לקצף יציב.
-
03.
מוסיפים בעדינות את השוקולד המומס ומקפלים.
-
04.
מוסיפים את נשיקות המרנג ומערבבים היטב.
-
05.
מוסיפים את הפקאנים ונטיפי השוקולד המריר ומערבבים שוב.
-
06.
מוזגים לתבנית/ קופסא עם מכסה ומכניסים למקפיא להקפאה.
הכנת? כאן מדרגים