מתכון גלידת לימונענע | השף הלבן

גלידת לימונענע

גלידת לימונענע מרעננת ומצננת לימים החמים של הקיץ הישראלי

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת לימונענע

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 500 מ"ל שמנת צמחית (או שמנת מתוקה חלבית)השף הלבן
  • 350 מ"ל חלב מרוכז (משומר - פחית)
  • 1 תרכיז קפוא של לימונענע (להפשיר עבור הכנת המתכון)
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • חופן עלי נענע שלמים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים שמנת מתוקה (חלבי או צמחי)

  • 02.

    מוסיפים חלב מרוכז, תרכיז פריגת ונענע קצוצה בעדינות לתוך השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.

  • 03.

    מוזגים לתבנית ארוכה (עדיף תבנית נייר) ומכסים בעלי נענע מעל.

  • 04.

    מכניסים להקפאה לפחות ללילה.

הידעת?

להגשה - הופכים את הגלידה על מגש ארוך כאשר העלים השלמים הופכים להיות התחתית של הגלידה, פורסים לפרוסות כמו עוגה....

הכנת? כאן מדרגים
(86)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.