גלידת יוגורט-בננה-אפרסקים (ללא גלוטן) | השף הלבן

גלידת יוגורט-בננה-אפרסקים (ללא גלוטן)

מעדן קריר ומתוק אבל קודם כל טבעי ובריא. אחרי שתכינו אותו פעם אחת לא תמהרו לחזור לגלידות התעשייתיות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת יוגורט-בננה-אפרסקים  (ללא גלוטן)
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 כוס יוגורט יופלה GO או יוגורט תנובה אחר
  • 1/2 כוס שמנת 10% או 15% "השף הלבן"
  • 2 כפות מייפל או דבש או אבקת סוכר
  • 3 אפרסקים בשלים (לא קשים) מגולענים קצוצים
  • 1 בננה קלופה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים יוגורט, שמנת ומייפל. מצרפים את חתיכות האפרסק. מעבירים לכלי קוביות קרח או קופסאות פלסטיק קטנות ומקפיאים 4 שעות לפחות. מקפיאים גם את הבננה בשקית נילון או כלי פלסטיק.

  • 02.

    מעבירים את התערובת הקפואה והבננה למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם של גלידה אמריקאית. מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.