גלידוניות שוקולד ביתיות
גלידוניות שוקולד מצופות שוקולד, מושחתות וקלות להכנה בזכות השמנת להקצפת קרם וניל! תענוג קייצי נהדר שמכינים מ-4 מרכיבים בלבד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
המרכיבים ל20-25 יחידות:
- 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל
- 3 כפות קקאו
- 150 גרם שוקולד מריר איכותי
- 1 כף שמן זית
גודל תבנית: כלי: 18*18
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל לקצפת תפוחה ויציבה.
-
02.
מוסיפים את הקקאו לקצפת ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
-
03.
מעבירים את הקצפת לתבנית, מיישרים ומקפיאים כשעתיים- עד להקפאה מלאה.
-
04.
ממיסים במיקרוגל בזהירות את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים להמסה ואיחוד.
-
05.
מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים את הגלידה שנוצרה למלבנים קטנים.
-
06.
בעזרת שיפוד טובלים כל מלבן בשוקולד לציפוי אחיד ומניחים במגש, אם צריך מחזירים מידי פעם את המלבנים למקפיא.
הכנת? כאן מדרגים