ברד פודינג YOLO לבן
ברד פודינג הוא קינוח אנגלי מסורתי. אנחנו בחרנו לעשות את הגרסה השוקולדית שלו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל6:
- 1/2 חלה (לא חייבת להיות טריה) חתוכה לפרוסות בעובי של כסנטימטר וחצי
- 2 מיכלים יולו לבן
- 500 מ"ל (מיכל גדול או 2 מיכלים קטנים) שמנת מתוקה 38% השף הלבן
- 3 ביצים
- חצי כוס סוכר
- כפית תמצית וניל
- אופציה לתוספת: פצפוצי שוקולד
גודל תבנית: תבנית בקוטר 20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מסדרים את פרוסות החלה בתבנית. אם רוצים תוספת של פצפוצי שוקולד מפזרים את הפצפוצים בשלב זה על גבי התבנית.
-
02.
מערבבים את היולו עם השמנת המתוקה, הביצים ותמצית הוניל לתערובת אחידה ומעט דלילה ויוצקים מעל החלות. מניחים לתערובת לנוח למשך כחצי שעה לשם ספיחת נוזלים.
-
03.
אופים את התערובת בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה.
-
04.
מגישים חם מהתנור – אשר להגיש עם יולו שוקולד כרוטב נלווה.
הכנת? כאן מדרגים