מתכון בירצ'ר מוזלי | השף הלבן

בירצ'ר מוזלי

פותחים את היום עם מתכון נפלא לדייסת שיבולת שוויצרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בירצ'ר מוזלי

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 תפוח עץ ירוק, מגורד בפומפיה
  • ½ כוס מיץ תפוחים טבעי
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • ½ 1 כוסות יוגורט עזים פיראוס של תנובה
  • ¼ כפית קינמון
  • ½ כוס פירות העונה, חתוכים לקוביות
  • ½ כוס תערובת של אגוזים, שקדים וגרעינים קלויים וקצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את תפוח העץ המגורד, מיץ תפוחים, שיבולת שועל, יוגורט וקינמון בקערה ומערבבים היטב. מכסים ומניחים במקרר כשעה או למשך הלילה.

  • 02.

    לפני ההגשה, מחלקים את התערובת לקעריות עמוקות ומוסיפים את הפירות והשקדים

הכנת? כאן מדרגים
(106)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.