ארטיק "פרוזן יוגורט" תות מנגו
מכינים לבד ארטיקים בטעמים שאוהבים. אנחנו הכנו עם מנגו ותות אבל גם פירות יער, אננס ואוכמניות יעבדו מצוין
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל8-10:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל / שמנת להקצפה רגילה - מוקצף לפי ההוראות שעל גבי האריזה
- 1 גביע (200 גרם) יוגורט תנובה 5% BIO
- 1/2 שקית מנגו "סנפרוסט" מופשר
- 1/2 שקית תות "סנפרוסט" מופשר
- 3 כפות אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה יוגורט ו-1 כף אבקת סוכר ומערבבים. טוחנים את המנגו עם 1 כף אבקת סוכר ואת התות עם 1 כף אבקת סוכר.
-
02.
מערבבים בערבוב חלקי (כך שהתערובת לא תראה אחידה) בקערה 1/2 קרם וניל / שמנת עם 1/2 יוגורט ותות ובקערה שניה 1/2 קרם וניל / שמנת 1/2 יוגורט ומנגו.
-
03.
ממלאים תבניות ארטיק בקרם תות עד מחציתן ובקרם מנגו. מקפיאים 8 שעות לפחות לפני שמחלצים את הארטיקים מהתבניות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים