מתכון אפרסקים בגריל עם מסקרפונה ומייפל | השף הלבן

אפרסקים בגריל עם מסקרפונה ומייפל

קינוח קיץ שמשדך בין אפרסקים עסיסיים לקרם מסקרפונה קליל

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אפרסקים בגריל עם מסקרפונה ומייפל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 10:

  • 5-6 אפרסקים מגולענים חצויים
  • 3 כפות חמאה מומסת
  • 3 כפות מייפל + להגשה
  • לקרם מסקרפונה קולקשן :
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
  • 2 כפות מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • להגשה: מייפל, קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הקרם ומעבדים לקרם חלק.

  • 02.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפייה. מניחים את האפרסקים בתבנית. מערבבים חמאה ומייפל ומברישים את האפרסקים. אופים כ 20-25 דקות עד שהאפרסקים מזהיבים ומתרככים. (אם רוצים פסי חריכה מחממים פלנצ'ה משומנת, מברישים את החלק החתוך של הפרי ומניחים אותו על הפלנצה ל-3-4 דקות לפני הצלייה בתנור).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מייפל, קרם מסקרפונה ומעט קינמון.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.