מתכון עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל | השף הלבן

עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל

עוגה עדינה, קלה ואוורירית, יפה ובוהקת, שיושבת על משטח קראנצ'י וטעים באופן קיצוני של פירורי עוגיות קרמל.

מאת: חוברת שבועות2016
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל

המרכיבים ל תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

  • 1 כף ג'לטין באבקה
  • 125 מ״ל ( 1/2 כוס) מים רותחים
  • 250 גרם עוגיות קרמל
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 750 גרם גבינה לבנה רכה, 9% שומן, תנובה
  • 150 גרם (2/3 כוס) סוכר + 2 כפות סוכר
  • 250 מ״ל (1 כוס) שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    1 ממסים את הג׳לטין בחצי כוס מים רותחים ומקררים.

  • 02.

    2 מרסקים את עוגיות הקרמל במעבד מזון. ממסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ויוצקים על העוגיות. מערבבים היטב.

  • 03.

    3 שופכים את תערובת פירורי העוגיות על תבנית קפיצית עגולה בקוטר

  • 04.

    4 מערבבים את הגבינה הלבנה עם 150 גרם סוכר.

  • 05.

    5 מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ומוסיפים את הג׳לטין המומס. יוצקים את התערובת על הפירורים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד

  • 06.

    שהעוגה יציבה מאוד.

הכנת? כאן מדרגים
(179)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.