עוגיות שוקולד צ'יפס ורודות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

עוגיות שוקולד צ'יפס ורודות

איך מכינים עוגיות שוקולד צ'יפס ורודות ללא צבע מאכל? בעזרת תותים. קבלו את המתכון שכולם מדברים עליו בטיקטוק ולא ישאיר אף אחד אדיש

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגיות שוקולד צ'יפס ורודות
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 12 עוגיות:

  • 1 כוס (140 גרם) קמח
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • ⅓ כוס חמאה מומסת
  • ⅓ כוס סוכר
  • 80 גרם תותים קפואים "סנפרוסט"
  • ½ כוס (70 גרם) שוקולד צ'יפס לבן
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחמים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה

  • 02.

    בקערית מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.

  • 03.

    מפשירים את התותים במיקרוגל עד שהם מתרככים מאוד. מניחים להם להצטנן 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    עם מיקסר ידני מקרימים חמאה וסוכר. מוסיפים את התותים המופשרים ומקציפים עד לאיחוד.

  • 05.

    מקפלים פנימה את החומרים היבשים והשוקולד הלבן.

  • 06.

    מצננים את בצק העוגיות במקפיא לחצי שעה.

  • 07.

    יוצרים מהבצק 12 כדורים, מעבירים לתבנית ואופים כ-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 08.

    מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים לפני ההגשה.

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(34)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.