מתכון עוגיות מרציפן מרוקאיות | השף הלבן

עוגיות מרציפן מרוקאיות

מתכון אותנטי לעוגיות המרציפן המדהימות של העדה המרוקאית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות מרציפן מרוקאיות

המרכיבים ל20 מנות:

לבצק:
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 2 ביצים
  • 600 גרם קמח
למילוי:
  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים לפי הצורך עד לקבלת מסה אחידה
  • סוכריות צבעוניות לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק - לשים במקרר ל- ½ שעה.

  • 02.

    מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, מרדדים כל חלק במכונת פסטה ( אם יש אפשרות ) או במערוך, מקפלים, מוסיפים קמח ומרדדים שוב.

  • 03.

    מרדדים כל גוש בצק דק (עובי מילימטר) חותכים עיגולים , מקמחים, מכניסים לפורמה, מוסיפים את המילוי (בגובה 2/3 של הפורמה), מוסיפים את הסוכריות ואופים בחום של 160 מעלות במשך חצי שעה.  

הכנת? כאן מדרגים
(231)