המרכיבים ל35 עוגיות:
המקרונס:
- 15 חלבונים
- 150 גרם סוכר
- 900 גרם אבקת סוכר (8 כוסות)
- 450 גרם שקדים טחונים מולבנים (6 כוסות)
- 1 כפית נס קפה
- מילוי שוקולד מריר
- 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
- 250 גרם שוקולד מריר של כרמית
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנת המקרונס:
-
02.
מחממים תנור ל- 160 מעלות
-
03.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף.
-
04.
מנפים לקערה את אבקת הסוכר ואבקת השקדים ומקפלים לתוך הקצף.
-
05.
מוסיפים את הנס קפה.
-
06.
מזלפים עיגולים בקוטר 3 סמ' על גבי נייר האפייה.
-
07.
מניחים את התבנית בטמפרטורת החדר כ- 30 דקות.
טיימר מופעל
-
08.
אופים למשך 20 דקות עד להתייבשות המקרונס.
טיימר מופעל
-
09.
מצננים ומשחררים מנייר האפייה. מילוי גנאש שוקולד מריר:
-
10.
מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד, ממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
-
11.
מקררים במקרר עד שהתערובת הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף.
-
12.
מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף.
הכנת? כאן מדרגים