מתכון עוגיות מקרונס | השף הלבן

עוגיות מקרונס

עוגיות מקרונס

מאת: רות גאני
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
עוגיות מקרונס

המרכיבים ל 35 עוגיות:

המקרונס:
  • 15 חלבונים
  • 150 גרם סוכר
  • 900 גרם אבקת סוכר (8 כוסות)
  • 450 גרם שקדים טחונים מולבנים (6 כוסות)
  • 1 כפית נס קפה
  • מילוי שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 250 גרם שוקולד מריר של כרמית

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנת המקרונס:

  • 02.

    מחממים תנור ל- 160 מעלות

  • 03.

    מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף.

  • 04.

    מנפים לקערה את אבקת הסוכר ואבקת השקדים ומקפלים לתוך הקצף.

  • 05.

    מוסיפים את הנס קפה.

  • 06.

    מזלפים עיגולים בקוטר 3 סמ' על גבי נייר האפייה.

  • 07.

    מניחים את התבנית בטמפרטורת החדר כ- 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 08.

    אופים למשך 20 דקות עד להתייבשות המקרונס.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 09.

    מצננים ומשחררים מנייר האפייה. מילוי גנאש שוקולד מריר:

  • 10.

    מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד, ממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.

  • 11.

    מקררים במקרר עד שהתערובת הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף.

  • 12.

    מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף.

הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.