מתכון עוגיות מקרונס | השף הלבן

עוגיות מקרונס

עוגיות מקרונס

מאת: רות גאני
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
עוגיות מקרונס

המרכיבים ל35 עוגיות:

המקרונס:
  • 15 חלבונים
  • 150 גרם סוכר
  • 900 גרם אבקת סוכר (8 כוסות)
  • 450 גרם שקדים טחונים מולבנים (6 כוסות)
  • 1 כפית נס קפה
  • מילוי שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 250 גרם שוקולד מריר של כרמית

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנת המקרונס:

  • 02.

    מחממים תנור ל- 160 מעלות

  • 03.

    מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף.

  • 04.

    מנפים לקערה את אבקת הסוכר ואבקת השקדים ומקפלים לתוך הקצף.

  • 05.

    מוסיפים את הנס קפה.

  • 06.

    מזלפים עיגולים בקוטר 3 סמ' על גבי נייר האפייה.

  • 07.

    מניחים את התבנית בטמפרטורת החדר כ- 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 08.

    אופים למשך 20 דקות עד להתייבשות המקרונס.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 09.

    מצננים ומשחררים מנייר האפייה. מילוי גנאש שוקולד מריר:

  • 10.

    מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד, ממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.

  • 11.

    מקררים במקרר עד שהתערובת הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף.

  • 12.

    מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף.

הכנת? כאן מדרגים
(60)