סנדוויץ' עוגיות קפוא במילוי מוס שוקולד

עוגילידה בגרסה השוקולדית והכי קלה בעולם להכנה

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סנדוויץ' עוגיות קפוא במילוי מוס שוקולד
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל 4:

  • עוגיות פתי בר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 3 אריזות מעדן יולו מוס [באיזה טעם שתבחרו]
  • אופציה לציפוי: 100 גרם שוקולד חלב מומס + 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקצפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים לתוכה את מוס היולו בתנועות קיפול עדינות.

  • 02.

    מכינים סנדוויץ מ- 2 עוגיות ממולאות במוס (מיישרים בקצוות עם מרית) ומעבירים להקפאה.במידה ורוצים להוסיף ציפוי שוקולד על חצי משטח העוגיות: ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת דלילה (אם התערובת סמיכה אפשר להוסיף עוד כף שמן) – טובלים את הקוקילידות עד למחציתן בשוקולד ומניחים על נייר אפיה להתמצקות. מצננים במקפיא למשל כחצי שעה נוספת ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.