מאפה "דובונים הולכים לישון" | השף הלבן

מאפה "דובונים הולכים לישון"

מחפשים פעילות אפייה עם הילדים? המתכון הבא מתאים לכם בול! בואו להכין יחד עם הילדים "מאפי דובונים" – מאפי שוקולד עם עוגיות בצורת דובונים שהולכים לישון

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 10-15:

  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • 1 חבילת עוגיות שוקולד בצורת דובונים
  • 2 טבלאות (200 גרם) שוקולד מריר
  • 2 טבלאות (200 גרם) שוקולד לבן
להברשה:
  • 1 ביצה טרופה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 02.

    שוברים את טבלאות השוקולד לקוביות.

  • 03.

    חותכים את הבצק לריבועים בינונים בגודל של כ-4 סנטימטר.

  • 04.

    מניחים על כל ריבוע בצק עלים 2 קוביות שוקולד מריר ומעליהן שתי קוביות שוקולד לבן.

  • 05.

    מעל השוקולד מניחים עוגייה בצורת דובון.

  • 06.

    מכסים כל ריבוע עם עוד מלבן של בצק עלים כך שרק הראש של הדובי והשוקולד הלבן יופיעו מלמעלה, סוגרים היטב את הבצק על ידי לחיצה מכל הצדדים.

  • 07.

    מניחים כל ריבוע על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת מברשת מברישים את הבצק בביצה טרופה.

  • 08.

    אופים כ-20-25 דקות או עד שהמאפים משחימים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.