מתכון פאדג' שוקולד | השף הלבן

פאדג' שוקולד

פאדג' שוקולד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאדג' שוקולד

המרכיבים ל 12 מנותשתי תבניות אנגליש קייק או לתבנית 24:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • 300 גרם סוכר
  • 120 גרם גביע השף הלבן
  • 100 גרם קמח מנופה (לפסח ניתן להשתמש בקמח תופח מיוחד לפסח)
  • 8 חלמונים
  • 8 חלבונים
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממסים את החמאה עם השוקולד המריר מעל בן מארי (סיר ובו מים רותחים, מעליו מניחים קערה בה ממיסים את החמאה והשוקלד)

  • 02.

    מקציפים במהירות 8 חלמונים עם מחצית מכמות הסוכר, מוסיפים בהדרגה את גביע השף הלבן, הקמח המנופה ותמצית הוניל.

  • 03.

    מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף תפוח ויציב

  • 04.

    מקפלים את תערובת השקולד יחד עם תערובת החלמונים

  • 05.

    מקפלים את תערובת החלבונים לתערובת השוקולד בזהירות כדי לא לשבור את הקצף

  • 06.

    מעבירים לשתי תבניות אנגליש קייק או לתבנית 24" שמרוססות במעט שמן צמחי ואופים כשעה ב-170 מעלות ניתן לזגג עם שוקולד מריר מומס עם שמנת מתוקה רתוחה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.