עוגת שוקולד נמסה
עוגת שוקולד נמסה, עוגה שתמיד מנצחת
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 3 ביצים
- 200 גרם סוכר
- 120 מ"ל שמן
- 170 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות קמח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
מערבבים את השמן הסוכר ואת הביצים
-
03.
שוברים את השוקולד לקוביות קטנות שמים בקערה עם קצת מים ושמים 2 דקות במיקרוגל
טיימר מופעל
-
04.
מערבבים את השוקולד הנמס עם התערובת של הביצים הסוכר והשמן
-
05.
מוסיפים את הקמח
-
06.
מחכים כ 25 דק (כשהעוגה כמעט מוכנה השכבה העיליונה שלה מתפוררת) בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה מכניסים את הקיסם לעוגה , עם הקיסם יוצא יבש עם קצת פירורים מהעוגה סימן שהעוגה מוכנה)
הכנת? כאן מדרגים