עוגת שוקולד נמסה – נימוחה ומתוקה | השף הלבן

עוגת שוקולד נמסה

עוגת שוקולד נמסה, עוגה שתמיד מנצחת

מאת: אנאל מנשה
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד נמסה

המרכיבים ל10 מנות:

  • 3 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 120 מ"ל שמן
  • 170 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

     מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מערבבים את השמן הסוכר ואת הביצים

  • 03.

    שוברים את השוקולד לקוביות קטנות שמים בקערה עם קצת מים ושמים 2 דקות במיקרוגל

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מערבבים את השוקולד הנמס עם התערובת של הביצים הסוכר והשמן

  • 05.

    מוסיפים את הקמח

  • 06.

    מחכים כ 25 דק (כשהעוגה כמעט מוכנה השכבה העיליונה שלה מתפוררת) בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה מכניסים את הקיסם לעוגה , עם הקיסם יוצא יבש עם קצת פירורים מהעוגה סימן שהעוגה מוכנה)

הכנת? כאן מדרגים
(132)