עוגת שוקולד פרווה לפסח
עוגת שוקולד קלה להכנה במיוחד לפסח שתתאים גם אחרי ארוחה בשרית בגרסת הפרווה שלה!
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/ תבנית 24:
מרכיבים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 חבילה (200 גרם) מרגרינה בלובנד ללא מלח
- 2 כפות קפה נמס
- 5 ביצים, מופרדות
- 1 כוס סוכר
- 5 כפות קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כוס אגוזים כתושים
- 1/2 כוס יין מתוק (או 1/2 כוס מים)
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בסיר מרגרינה, שוקולד ונס קפה על אש נמוכה. מצננים ומוסיפים את החלמונים תוך כדי בחישה מהירה
-
02.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומוסיפים לבלילת השוקולד בתנועות קיפול. מודדים 1/2 כוס מהתערובת ושומרים בצד
-
03.
מוסיפים לתערובת קמח מצה, אבקת אפייה, אגוזים ויין ובוחשים
-
04.
יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת ואופים 1/2 שעה בחום בינוני
-
05.
מוציאים את העוגה מהתנור מורחים עליה את 1/2 כוס השוקולד
הכנת? כאן מדרגים