מתכון עוגת שוקולד פרווה לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד פרווה לפסח

עוגת שוקולד קלה להכנה במיוחד לפסח שתתאים גם אחרי ארוחה בשרית בגרסת הפרווה שלה!

מאת: נעמה עזרא
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת שוקולד פרווה לפסח

המרכיבים ל10 מנות/ תבנית 24:

מרכיבים:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילה (200 גרם) מרגרינה בלובנד ללא מלח
  • 2 כפות קפה נמס
  • 5 ביצים, מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 5 כפות קמח מצה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס אגוזים כתושים
  • 1/2 כוס יין מתוק (או 1/2 כוס מים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר מרגרינה, שוקולד ונס קפה על אש נמוכה. מצננים ומוסיפים את החלמונים תוך כדי בחישה מהירה

  • 02.

    מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומוסיפים לבלילת השוקולד בתנועות קיפול. מודדים 1/2 כוס מהתערובת ושומרים בצד

  • 03.

    מוסיפים לתערובת קמח מצה, אבקת אפייה, אגוזים ויין ובוחשים

  • 04.

    יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת ואופים 1/2 שעה בחום בינוני

  • 05.

     מוציאים את העוגה מהתנור מורחים עליה את 1/2 כוס השוקולד  

הכנת? כאן מדרגים
(77)