מתכון עוגת שוקולד לבן קפואה | השף הלבן

עוגת שוקולד לבן קפואה

עוגת שוקולד לבן קפואה

מאת: טלי סבו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד לבן קפואה

המרכיבים ל 12-15 מנותתבנית עגולה מס' 26:

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 100 גרם קוקוס
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 1 שמנת מתוקה השף הלבן
  • 2 כפות קוניאק
  • 5 כפות חלב
  • 2 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    להקציף חלבונים וסוכר לקצף קשה ולערבב פנימה בעדינות את הקוקוס.

  • 03.

    לשמן תבנית עגולה מס' 26, לצקת את הבלילה, לאפות 20 דקות בחום בינוני (עד שמזהיב מעט) ולצנן.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    להמיס השוקולד עם החלב, לקרר ולהוסיף חלמונים, קוניאק, וניל.

  • 05.

    להקציף שמנת לקצף חזק ולערבב פנימה. לשפוך על העוגה, לכסות ולהכניס לפריזר.

הכנת? כאן מדרגים
(86)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.