עוגת שוקולד לבן קפואה
עוגת שוקולד לבן קפואה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12-15 מנותתבנית עגולה מס' 26:
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם קוקוס
- 200 גרם שוקולד לבן
- 1 שמנת מתוקה השף הלבן
- 2 כפות קוניאק
- 5 כפות חלב
- 2 כפיות תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
להקציף חלבונים וסוכר לקצף קשה ולערבב פנימה בעדינות את הקוקוס.
-
03.
לשמן תבנית עגולה מס' 26, לצקת את הבלילה, לאפות 20 דקות בחום בינוני (עד שמזהיב מעט) ולצנן.
טיימר מופעל
-
04.
להמיס השוקולד עם החלב, לקרר ולהוסיף חלמונים, קוניאק, וניל.
-
05.
להקציף שמנת לקצף חזק ולערבב פנימה. לשפוך על העוגה, לכסות ולהכניס לפריזר.
הכנת? כאן מדרגים