מתכון עוגת שוקולד בננה לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד בננה לפסח

עוגה מפנקת לפסח

מאת: חגית ענית
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד בננה לפסח

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 כוס בננה מעוכה
  • 1/2 כוס שקדים קצוצים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 2/3 כוסות + 1/4 כוס סוכר – מופרדות
  • 1/2 כוס עמילן תפוחי אדמה
  • 1/4 כוס קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות תבנית מרובעת.

  • 02.

    מערבבים את חלמוני הביצה עם 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית.

  • 03.

    מערבבים את העמילן והקקאו יחד ומוסיפים בהדרגתיות לתערובת הביצים. לבסוף מוסיפים את הביצים ומניחים בצד.

  • 04.

    מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזר, בהדרגתיות הוסיפו 1/4 כוס סוכר. מוסיפים בערך 1/2 כוס קצף לתערובת הקקאו. ובעדינות מקפלים את תערובת הקקאו לתוך הקצף שנשאר.

  • 05.

    מפזרים באופן שווה בתבנית ואופים בתנור למשך כ-30 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(224)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.