עוגות אישיות של שוקולד ודובדבנים | השף הלבן

עוגות אישיות של שוקולד ודובדבנים

חוגגים את ט"ו באב עם מתכון לעוגות שוקולד קטנות, מפנקות ורומנטיות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגות אישיות של שוקולד ודובדבנים

המרכיבים ל 16:

  • 1 שקית דובדבן מתוק מוקפא "סנפרוסט" (300 גרם)
  • 250 גרם שוקולד מריר, מומס
  • 200 גרם חמאה "תנובה", מומסת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס שקדים, טחונים
  • להגשה- גלידה או קצפת
גודל תבנית: 16 תבניות עוגה אשיות

הוראות הכנה:

  • 01.

             להפשיר את הדובדבנים ולחתוך לחצי.

  • 02.

             לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה ולצקת לתבניות אישיות בקודר 8 ס"מ.

  • 03.

             לחמם תנור ל-180C ולאפות כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

             להגיש חם עם גלידה או קצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.