מתכון בראוניז שוקולד | השף הלבן

בראוניז שוקולד

מתכון פשוט ומהיר לעוגיות השוקולד הקלאסיות

מאת: מירב לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז שוקולד

המרכיבים ל8-14 יחידות:

  • 150 גרם חמאה
  • 150 גרם שוקולד חלב (רצוי נוגט)
  • 3 כפות סוכר
  • 2.5 כפות קמח
  • 2 ביצים שלמות
  • 2 חלמונים
לציפוי:
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 200 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

     ממיסים במיקרוגל 150 גרם חמאה עם 150 גרם שוקולד, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים אחד אחרי השני ומערבבים כל הזמן.

  • 02.

    מחממים את התנור ל-200 מעלות.

  • 03.

    יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס ומכניסים לתנור ל-11 דקות בערך (זה לא צריך להיות אפוי אלה רוטט מלמעלה).

    טיימר מופעל
    00:11:00
  • 04.

    מרחיתים שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד ומערבבים היטב ונותנים לזה כמה דקות להתקרר.

  • 05.

    כאשר המאפינס מוכן שמים כל אחד בצלחת נפרדת ושופכים מעל קצת מסירופ השוקולד שהתקבל.

  • 06.

    ניתן להוסיף קצפת או כדור גלידה.

הידעת?

אין כמעט עוגיות מפורסמות ואהובות יותר בעולם מעוגיות בראוניז אמריקאיות. השילוב המפתיע של רכות ופריכות יחד מוכר לכל אדם, מבוגר וילד כאחד. מסתבר שלא רק שקל להכין בראוניז, אלא גם גם מאוד קל להכין אותם מאפס.

עם קצוות פריכים, אמצע סמיך וצפוף, וטעם שוקולד עשיר ומפנק, הבאנו לכם את מתכון מהיר וקליל לבראוניז האהובים שכל אחד יכול להכין. מתאים למסיבה גדולה, ארוחת ערב זוגית אינטימית או סתם כחטיף מפנק. רצוי להכין הרבה מכיוון שהבראוניז הביתיים האלה יעלמו תוך זמן קצר. זאת הבטחה. אולם רצוי להיזהר, זה אומר שלעולם לא תקנה שוב תערובת בראוניז בקופסא.

הכנת? כאן מדרגים
(58)