רולדת תותים
מארבעה מרכיבים תוכלו להוציא מעדן תותים מושלם
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 10 מנות:
- 6 חלבונים
- 1.5 כוסות סוכר
- 2 שמנת מתוקה
- 2 סלסילות תותים
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מקציפים לקצף חזק את החלבונים והסוכר. משטחים על תבנית מלבנית על נייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות למשך 45-60 דקות תלוי בתנור. טיימר מופעל
- 
								02.
								מוציאים מהתנור, הופכים את הבצק על מגבת לחה ומגלגלים לרולדה. 
- 
								03.
								מכינים קצפת מהשמנת המתוקה ופורסים את התותים לפרוסות אורך. 
- 
								04.
								משטחים את הרולדה, מורחים חצי מכמות הקצפת על הרולדה ומפזרים חצי מכמות התותים. מגלגלים שוב בעדינות. 
- 
								05.
								מורחים את יתרת הקצפת על הרולדה ומסדרים את יתרת התותים. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. פורסים לפרוסות בזהירות ומגישים ליד תה צמחים חם. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

