פאי תפוחים, סילאן וטופו טבעוני
פאי תפוחים עם טעמים מתוקים של קינמון וסילאן
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 10-12 מנות :
לבצק:
- 1/4 1 כוסות קמח כוסמין מלא
- 3 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- קורט מלח
- 1/3 כוס שמן קוקוס
- 1/4 כוס משקה סויה או שקדים תנובה ALTERNATIVE
- למילוי:
- 1/2 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" טבעי, חתוך לקוביות
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כוס סילאן או מייפל
- 1 כפית וניל
- 1 כפית מחוקה קינמון
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפות חמאת שקדים או חמאת בוטנים
- 3 תפוחים קלופים, חצויים ומגולענים
גודל תבנית: תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק. מקפיאים חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 12 דקות. מצננים.
טיימר מופעל
-
02.
מעבירים למעבד מזון (אין צורך לשטוף את המיכל לאחר הכנת הבצק) טופו מים, סילאן, וניל וקינמון ומעבדים לקרם. מעבירים לתבנית על תחתית הבצק. מסדרים את התפוחים על הקרם ואופים 30 דקות. מברישים בסילאן ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים