עוגת קרם על קרם
עוגה מדהימה לאוהבי השוקולד מבלי להזניח את אוהבי הקרם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- אינסטנד פודינג שוקולד
לקרם וניל:
- 1 כוס חלב
- 1 שמנת מתוקה
- 1 אינסטנד פודינק וניל
לקרם שוקולד
- שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות סוכר
- כפית תמצית וניל
- אגוזים קצוצים
לעוגה:
- 6 ביצים
- 6 כפות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
לעוגה:
-
02.
מקציפיםאת החלבונים עם 6 כפות סוכר.
-
03.
מוסיפיםבהדרגה את החלמונים ואת הפודינג שוקולד.
-
04.
מנפיםבחום בינוני כ 20 דקות. לקרם: מקציפיםלקרם יציב וקשה את כל החומרים ולצפות את העוגה אחרי שהיא התקררה. לקרם שוקולד:
טיימר מופעל
-
05.
ממיסים במיקרו את כל החומרים כ- 4 דקות. מערבבים טוב כדי שלא יהיו גושים ושופכים על קרם הווניל. מפזרים אגוזים קצוצים ומקררים את העוגה במקרר.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים