מתכון עוגת קרם על קרם | השף הלבן

עוגת קרם על קרם

עוגה מדהימה לאוהבי השוקולד מבלי להזניח את אוהבי הקרם

מאת: נחמה מלכי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קרם על קרם

המרכיבים ל 20 מנות:

  • אינסטנד פודינג שוקולד
לקרם וניל:
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנד פודינק וניל
לקרם שוקולד
  • שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • אגוזים קצוצים
לעוגה:
  • 6 ביצים
  • 6 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לעוגה:

  • 02.

    מקציפיםאת החלבונים עם 6 כפות סוכר.

  • 03.

    מוסיפיםבהדרגה את החלמונים ואת הפודינג שוקולד.

  • 04.

    מנפיםבחום בינוני כ 20 דקות. לקרם: מקציפיםלקרם יציב וקשה את כל החומרים ולצפות את העוגה אחרי שהיא התקררה. לקרם שוקולד:

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    ממיסים במיקרו את כל החומרים כ- 4 דקות. מערבבים טוב כדי שלא יהיו גושים ושופכים על קרם הווניל. מפזרים אגוזים קצוצים ומקררים את העוגה במקרר.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(282)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.