מתכון עוגת קרם על קרם | השף הלבן

עוגת קרם על קרם

עוגה מדהימה לאוהבי השוקולד מבלי להזניח את אוהבי הקרם

מאת: נחמה מלכי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קרם על קרם

המרכיבים ל20 מנות:

  • אינסטנד פודינג שוקולד
לקרם וניל:
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנד פודינק וניל
לקרם שוקולד
  • שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • אגוזים קצוצים
לעוגה:
  • 6 ביצים
  • 6 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לעוגה:

  • 02.

    מקציפיםאת החלבונים עם 6 כפות סוכר.

  • 03.

    מוסיפיםבהדרגה את החלמונים ואת הפודינג שוקולד.

  • 04.

    מנפיםבחום בינוני כ 20 דקות. לקרם: מקציפיםלקרם יציב וקשה את כל החומרים ולצפות את העוגה אחרי שהיא התקררה. לקרם שוקולד:

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    ממיסים במיקרו את כל החומרים כ- 4 דקות. מערבבים טוב כדי שלא יהיו גושים ושופכים על קרם הווניל. מפזרים אגוזים קצוצים ומקררים את העוגה במקרר.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(282)