מתכון עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל | השף הלבן

עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל

השילוב המושלם לפסח: קוקוס, שוקולד, קרם וניל – והרבה טעם

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל

המרכיבים לתבנית בקוטר 26 ס״מ - 12 פרוסות עוגה:

  • 4 חלמונים
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 2 כוסות שביבי קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 125 גרם חלבה מפוררת
  • 100 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
  • 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 אריזה אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס חלב תנובה
  • 100 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את שביבי הקוקוס ומקפלים לבלילה אחידה, יוצקים לתבנית ואופים עד להזהבה. מצננים.

  • 02.

    ממיסים בסיר כפול על אדים את השוקולד יחד עם תמצית הוניל, החלבה והחמאה לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים שעה.

  • 03.

    מקציפים את השמנת להקצפה עם פודינג וניל וחלב לקצפת ומורחים מעל העוגה. מקררים למספר שעות. לפני ההגשה מעטרים באגוזי לוז קלויים וקצוצים.  

הכנת? כאן מדרגים
(139)