עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל
השילוב המושלם לפסח: קוקוס, שוקולד, קרם וניל – והרבה טעם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית בקוטר 26 ס״מ - 12 פרוסות עוגה:
- 4 חלמונים
- 1 כוס אבקת סוכר
- 2 כוסות שביבי קוקוס
- 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
- 1 כפית תמצית וניל
- 125 גרם חלבה מפוררת
- 100 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
- 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
- 1 אריזה אינסטנט פודינג וניל
- ½ כוס חלב תנובה
- 100 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את שביבי הקוקוס ומקפלים לבלילה אחידה, יוצקים לתבנית ואופים עד להזהבה. מצננים.
-
02.
ממיסים בסיר כפול על אדים את השוקולד יחד עם תמצית הוניל, החלבה והחמאה לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים שעה.
-
03.
מקציפים את השמנת להקצפה עם פודינג וניל וחלב לקצפת ומורחים מעל העוגה. מקררים למספר שעות. לפני ההגשה מעטרים באגוזי לוז קלויים וקצוצים.
הכנת? כאן מדרגים