עוגת קוקוס עם קרם וניל
עוגת קוקוס ושוקולד כשרה לפסח, מתכון קל ומהיר הכנה לאירוח בימי החג ולחובבי קוקוס
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- חב' שוקולד צ'יפס פרווה או חלבי
- 250 גרם קוקוס טחון (חבילה)
- כוס סוכר
- 4 ביצים
לציפוי:
- 4 כפות קקאו
- 5 כפות סוכר
- 50 גרם חמאה
- 5 כפות מים
לקרם:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף במיקסר את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה.
-
02.
להוסיף בערבוב ידני את החלמונים, קוקוס ושוקולד.
-
03.
לאפות בתבנית עגולה משומנת כ-15 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
ציפוי: להמיס במיקרוגל קקאו, סוכר מים וחמאה לכמה שניות ולמרוח על העוגה חמה.
-
05.
קרם: להקציף פודינג וניל, שמנת מתוקה וכוס חלב ולמרוח על העוגה הקרה.
הכנת? כאן מדרגים