המרכיבים ל10:
לעוגה
- 6 ביצים
- אינסטנט שוקולד
- 3 כפות סוכר
לקרם
- שמנת מתוקה
- אינסטנט וניל
- 2 כפיות סוכר
- כוס חלב (או כוס מים, תלוי אם רוצים עוגה חלבית או פרווה)
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את הביצים ומערבלים את החלבונים עד לקבלת קצב יציב.
-
02.
מוסיפים את הסוכר
-
03.
מוסיפים אינסטנט שוקולד + חלמונים
-
04.
מכניסים לתנור לכ 20 דק', עד שמכניסים קיסם שיוצא יבש.
-
05.
לאחר שהעוגה מתקררת להכין את הקצפת.
-
06.
להכניס למערבל שמנת מתוקה עד שמתקבל קצף יציב
-
07.
להוסיף אינסטנט וניל + כוס חלב בהדרגה + סוכר
-
08.
להניח על העוגה ולהכניס למקרר :)
הכנת? כאן מדרגים