עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג
רכה ולימונית במינימום עבודה, נהדרת עם משקה חם או כמשלוח מנות
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל10:
- 1 מיכל מעדן סויה BIO תנובה ALTERNATIVE
- 2 כפות מים
- 3 כפות מיץ לימון
- 1 כפית גרידת לימון
- 1 כף חומץ
- 1/3 כוס שמן
- 1/3 כוס סוכר
- קורט מלח
- 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
- 1 כף פרג לא טחון
לציפוי:
- 50 גרם אבקת סוכר
- 3 - 2 כפות משקה קוקוס שקדים תנובה ALTERNATIVE
גודל תבנית: אינגלישקייק או תבנית עגולה 18-20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 170 מעלות. טורפים את המרכיבים לפי סדר הופעתם לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ 30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
טיימר מופעל
-
02.
מערבבים אבקת סוכר וחלב שקדים לקרם חלק ויוצקים על העוגה המצוננת.
הכנת? כאן מדרגים