מתכון קליל לעוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג | השף הלבן

עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג

רכה ולימונית במינימום עבודה, נהדרת עם משקה חם או כמשלוח מנות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל10:

  • 1 מיכל מעדן סויה BIO תנובה ALTERNATIVE
  • 2 כפות מים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כף חומץ
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • 1 כף פרג לא טחון
לציפוי:
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 3 - 2 כפות משקה קוקוס שקדים תנובה ALTERNATIVE
גודל תבנית: אינגלישקייק או תבנית עגולה 18-20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 170 מעלות. טורפים את המרכיבים לפי סדר הופעתם לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ 30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מערבבים אבקת סוכר וחלב שקדים לקרם חלק ויוצקים על העוגה המצוננת.

הכנת? כאן מדרגים
(4)