מתכון עוגת יוגורט קרה | השף הלבן

עוגת יוגורט קרה

מתכון לעוגת יוגורט קרה ומרשימה עם בסיס ביסקוויטים, קרם יוגורט ושמנת ובציפוי קליפות תפוזים מסוכרות שתכינו בקלות

מאת: אתי אמר אסייג
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת יוגורט קרה

המרכיבים ל 8-10 מנות:

לבסיס:
  • 250 גרם ביסקוויטים מרוסקים
  • 80 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
לקרם:
  • 500 גרם יוגורט
  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • תמצית וניל
  • 1 שקית ג'לטין
  • 100 גרם סוכר
  • לקישוט: קליפות תפוז מסוכרים (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    לערבב הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה לתערובת כמו חול.

  • 02.

    להעביר לתבנית ולהדק את התערובת לתחתית התבנית, אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-10 דקות. 

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    משרים את הג'לטין במים קרים למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה מוסיף את הסוכר והווניל מוסיפים את היוגורט ומקציף במהירות נמוכה   

  • 05.

    להעביר הג'לטין בסיר עם 1 כף מים לחממם בחום נמוך מאוד, לבחוש עד שנמס לאחר שהתקרר מעט מוסיפים לתערובת הקרם ומערבבים היטב.   

  • 06.

    יוצקים את הקרם לתחתית הביסקוויטים, להעביר למקרר למשך 3 שעות לפחות 

  • 07.

    מקשטים עם תפוז מסוכר או כל פרי אחר שאוהבים.    

הכנת? כאן מדרגים
(45)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.