עוגת ביסקוויטים נוסטלגית
העוגה שכולנו מכירים בגרסה אהובה במיוחד על כל הילדים! שכבות של ביסקוויטים טבולים בחלב וקרם וניל עשיר ונפלא. מתאימה להגשה בבוקר שבת או לקינוח ארוחה קיצית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12:
- חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד
- 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
- 1.5 כוסות חלב תנובה
- 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
לתערובת טבילת הביסקוויטים:
- 2 כוסות חלב תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 38% / שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 200 גרם שוקולד מריר
גודל תבנית: תבנית מלבנית
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ואבקת הפודינג.
-
02.
טובלים את הביסקוויטים בחלב מעורבב עם תמצית הווניל לשניות ספורות ומסדרים שכבה שלהם בתבנית.
-
03.
מורחים מעל הביסקוויטים חצי מכמות הקרם.
-
04.
מסדרים מעל הקרם שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומורחים מעל את שאר הקרם.
-
05.
מכינים את ציפוי הגנאש: מחממים את השמנת המתוקה, מוסיפים פנימה שוקולד מריר ומערבבים היטב.
-
06.
שופכים את הגנאש מעל העוגה, מנערים קלות מצד לצד לפיזור אחיד ומכניסים לקירור או להקפאה למספר שעות.
-
07.
מגישים לצד תותים טריים וקצפת.
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים