מתכון עוגת ביסקוויטים עם קצפת | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים עם קצפת

מיוחדת לשבועות אבל גם לכל יום אחר בשנה: עוגת ביסקוויטים עם קצפת, קינוח קלאסי ולא מסובך להכנה, מושלם לחג הקרוב!

מאת: עורך השף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים עם קצפת

המרכיבים ל12 מנות/ מלבניות / מרובעות 23X33 ס":

  • 1 חבילת ביסקוויטים פתי-בר
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 שוקולד חלב מריר
  • 3 כוסות חלב תנובה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים בקערה מיכל אחד של השמנת עם 2 כוסות חלב, אינסטנט פודינג ואבקת הסוכר ומקציפים לקצף אחיד וקשה.

  • 02.

    יוצקים את החלב ותמצית הווניל לצלחת שטוחה. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית.

  • 03.

    מורחים מחצית מכמות הקצפת על הביסקוויטים בשכבה אחידה.

  • 04.

    טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים על הקצפת. מורחים שוב את הקצפת הנותרת וסוגרים שוב בשכבת ביסקוויטים.

  • 05.

    ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את השוקולד ומורידים מהאש. מוסיפים מיכל שמנת, מערבבים היטב ומצננים מעט.

  • 06.

    יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים העליונה ומכניסים למקרר. למשך 4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר, חותכים למלבנים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(106)