מתכון עוגת באונטי | השף הלבן

עוגת באונטי

עוגת באונטי בטעם המוכר והממכר, עוגה כשרה וכיפית כמו החטיף האהוב

מאת: אושרת שלום
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת באונטי

המרכיבים ל12:

  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כוסות קוקוס
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את החלמונים והחלבונים

  • 02.

    את החלבונים מקציפים עם 3/4 כוס סוכר.

  • 03.

    באיטיות עד לקבלת קצף קשה ומוסיפים את 2 כוסות הקוקוס.

  • 04.

    אופים בתנור ב- 160 מעלות עד שקצת משחים.

  • 05.

    למוס שוקולד - מקציפים את השמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר עד ליצירת קצף.

  • 06.

    ממיסים את השוקולד המריר, מוסיפים את 5 החלמונים ואחרי שזה קצת קר מוסיפים את הקצפת עד להיווצרות של מוס.

  • 07.

    אחרי שתחתית הקוקוס נאפת ומתקררת יש לשים עליה את המוס ולהכניס למקרר לכמה שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(260)