עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים
עוגה מרשימה ופשוטה להכנה עם פירות יבשים, ללא מוצרי חלב
פרווה
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 חתיכות:
- 1/3 כוס שמן קנולה
- 1/2 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 2/3 כוס קמח
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
- 1/2 כפית קינמון
- קורט מלח
- 1/3 כוס צימוקים
- 1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
- 3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף חתוך לחתיכות קטנות (קוביות)
- 1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים
- 1/3 כוס שזיפים מיובשים
- 1/3 כוס משמשים מיובשים
- 1 כף קוביות פפאיה
- חצי בננה פרוסה לעיגולים
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר, מקציפים את הביצה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
-
02.
תוך כדי הקצפה, מזלפים את השמן באיטיות.
-
03.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסודה לשתיה והתבלינים.
-
04.
מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות למעט אגוזי המלך.
-
05.
יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת, ומפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 165 מעלות במשך 40-45 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
כאשר העוגה מצוננת, יש לפזר מעל אבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים