עוגות אישיות של תמרים ואגוזים
עוגות אישיות ומתוקות עם תמרים ואגוזי פקאן קצוצים. מכינים בקלי קלות ויש לכם יופי של קינוח לחגי תשרי!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12-14 עוגות אישיות:
- 4 ביצים בטמפרטורת החדר
- 150 מ"ל (מיכל) יוגורט תנובה מחלב עיזים
- 100 גרם (חצי כוס) סוכר
- 1 מיכל של ממרח תמרים
- 150 מ"ל (3/4) כוס שמן
- 2 כפות ברנדי
- 280 גרם (2 כוסות) קמח
- 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
- קורט מלח
- 50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
לזיגוג:
- מעט סירופ מייפל
גודל תבנית: תבנית שקעים עם עטרות נייר וממלאים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר ויוגורט לתערובת אחידה.
-
03.
מוסיפים ממרח תמרים, שמן וברנדי וטורפים עד שהתערובת אחידה.
-
04.
מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים מלח ומערבבים רק עד שאחיד.
-
05.
מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים עם עטרות נייר וממלאים עד ל-3/4 מגובה השקע.
-
06.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על כל עוגה.
-
07.
אופים במשך כ-12-17 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.
טיימר מופעל
-
08.
מצננים ומברישים במעט סירופ מייפל.
הכנת? כאן מדרגים