מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס – ממתק ממכר!
תענוג ממכר שבין עוגה לממתק: בסיס פריך שבתוכו גנאש שוקולד מתוק ועליו שלל אגוזים. 4 מצרכים בלבד ואתם מסודרים!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל18 יחידות:
- 18 בסיסי מיני-פאי קנויים או 1/2 חבילת בצק פריך מעדנות מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32% שומן "השף הלבן"
- 1 כוס אגוזים קלויים (פקאן, בוטנים, שקדים, קשיו, צנוברים, פיסטוק, לוז..)
הוראות הכנה:
-
01.
אם מכינים לבד את בסיסי המיני פאי משמנים 18 תבניות מיני פאי ומרפדים אותן בבצק מעדנות. מהדקים מעט כך שעובי הבצק יהיה כ 1/2 ס"מ (מוודאים שהשוליים אינם דקים מידי וגם הם כ 1/2 ס"מ). ומסירים עודפי בצק. אופים כ 12 דקות בתנור מחומם מראש עד שהבצק זהוב ויבש. מצננים.
טיימר מופעל
-
02.
ממיסים במיקרו שוקולד ושמנת כ-30 שניות. מערבבים וחוזרים על הפעולות עד שמתקבל קרם חלק. מצננים מעט וממלאים את תחתיות הבצק.
-
03.
מפזרים פיצוחים ו- 3-4 גרגרי מלח גס על כל מיני פאי (אם אחד הפיצוחים מומלח, אין צורך בתוספת מלח) ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים