מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס | השף הלבן

מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס – ממתק ממכר!

תענוג ממכר שבין עוגה לממתק: בסיס פריך שבתוכו גנאש שוקולד מתוק ועליו שלל אגוזים. 4 מצרכים בלבד ואתם מסודרים!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
 מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל18 יחידות:

  • 18 בסיסי מיני-פאי קנויים או 1/2 חבילת בצק פריך מעדנות מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32% שומן "השף הלבן"
  • 1 כוס אגוזים קלויים (פקאן, בוטנים, שקדים, קשיו, צנוברים, פיסטוק, לוז..)

הוראות הכנה:

  • 01.

    אם מכינים לבד את בסיסי המיני פאי משמנים 18 תבניות מיני פאי ומרפדים אותן בבצק מעדנות. מהדקים מעט כך שעובי הבצק יהיה כ 1/2 ס"מ (מוודאים שהשוליים אינם דקים מידי וגם הם כ 1/2 ס"מ). ומסירים עודפי בצק. אופים כ 12 דקות בתנור מחומם מראש עד שהבצק זהוב ויבש. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 02.

    ממיסים במיקרו שוקולד ושמנת כ-30 שניות. מערבבים וחוזרים על הפעולות עד שמתקבל קרם חלק. מצננים מעט וממלאים את תחתיות הבצק.

  • 03.

    מפזרים פיצוחים ו- 3-4 גרגרי מלח גס על כל מיני פאי (אם אחד הפיצוחים מומלח, אין צורך בתוספת מלח) ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(9)